Nieuws

LochemEnergie ondersteunt Gelderse deelmobiliteit

Datum: 
donderdag, 19 oktober, 2017

De Vereniging van Energiecoöperaties in Gelderland (de VECG) heeft LochemEnergie gevraagd om ondersteuning te bieden op het gebied van elektrische deelmobiliteit. Hiermee heeft LochemEnergie immers enkele jaren ervaring én LochemEnergie neemt deel aan het project Charge & Go. Naar aanleiding van het verzoek zal LochemEnergie vier workshops organiseren, waarmee een viertal belangrijke vragen rond het delen van elektrische auto’s zullen worden beantwoord.

Slimme meter niet de oorzaak van hoge energienota

Datum: 
donderdag, 19 oktober, 2017

Na de uitzending van TROS Radar op 9 oktober jl. is commotie ontstaan over de slimme meters van de netbeheerders (in onze regio is dat Liander). Veel mensen wijten de verkeerde jaarnota van hun energieleverancier aan die slimme meter. Gelukkig kunnen we u geruststellen, al moet u wel even op uw energie-jaarnota letten.

Die meter is slim, de energieleverancier (nog) niet altijd

Elektrip heeft vacatures

Datum: 
donderdag, 19 oktober, 2017

Elektrip beheert elektrische deelauto's. Een mooi en goedkoop alternatief voor een tweede auto, en veel flexibeler dan het openbaar vervoer. In de komende periode gaat gewerkt worden aan uitbreiding. Daarvoor hebben wij een aantal vacatures voor vrijwilligers, maar er zijn soms ook mogelijkheden voor betaalde uren.

Info-avonden 23/24 oktober: Meer laadpalen in Lochem

Datum: 
donderdag, 19 oktober, 2017

De gemeente Lochem wil binnen een jaar 24 laadpalen voor elektrische auto’s plaatsen. De vraag naar oplaadpunten zal stijgen door het toenemende aantal elektrische auto’s, zo is de gedachte. De laadpalen zijn vooral bedoeld voor bezoekers en worden daarom met name geplaatst op drukbezochte plekken in de gemeente. Waar mogelijk wordt samenwerking gezocht met geïnteresseerde bedrijven die de laadpalen willen delen.

Pagina's

Abonneren op Voorpagina-feed