Skip to main content
Bezorging buisisolatie

Zomeractie: gratis buisisolatie!

Ongeïsoleerde verwarmingsbuizen? Zonde van het geld! Isoleer nu alvast de buizen die hun warmte verliezen op plekken waar je er niets aan hebt. Dat kost onnodig veel geld, zeker met de huidige energieprijs. Ben je huurder in de gemeente Lochem? Bestel dan nu gratis buisisolatie!

 

Lege zolders verwarmd

De energieconciërges van LochemEnergie zagen in het afgelopen jaar veel (huur)huizen waar op zolder nog verwarmingsbuizen lopen die niet geïsoleerd zijn. Die buizen verwarmen lege zolders, waar de warmte ook nog eens direct door het dak verdwijnt. Zo jammer, want de energiemeter loopt door …

 

Hoe bestellen?

Meet de lengte van je buizen. We leveren isolatie voor buizen met een diameter van 12, 15, 22 en 28 mm. Mail de maten naar hulp@energierekeningonbetaalbaar.nl Heb je vragen, dan kun je bellen met 06 11 22 06 92 (indien nodig, komt een energieconciërge bij je thuis). De buizen worden bij je thuis bezorgd.

 

Meer doen?

De zomer is een goede tijd om je voor te bereiden op de winter. De energieconciërges van LochemEnergie kunnen je daar nog veel meer bij helpen. Ze bezoeken je thuis, waar jullie samen je energierekening eens goed bekijken. De energieconciërge kijkt ook naar de beste manieren om in jouw huis energie te besparen. Niet alleen de energieconciërge maar ook de producten om energie te besparen zijn gratis!

Dit is een energieactie van LochemEnergie en de gemeente Lochem samen. Lees meer op energierekeningonbetaalbaar.nl