Skip to main content
deelauto LochemEnergie met stickers

Drie deelauto's verplaatst naar andere locatie

Drie van de twaalf elektrische auto's van Deelauto LochemEnergie hebben een andere plek gekregen in de gemeente. De gebruikers van onze dienst kunnen de plekken van de auto's vinden in de speciale app.

 

De drie verplaatste auto's:.

  • Bij het restaurant de Sluis te Eefde staat nu een Blauwe Renault ZOE voor de periode van drie maanden op proef voor een nieuwe deelauto groep rond de Schoolstraat aldaar. 
  • In Almen hebben we nu een witte Nissan Leaf geplaatst. Die heeft wel een korter rijbereik dan de vorige deelauto, dus even oppassen met het plannen van laden onderweg als de bestemming verder ligt dan 50 km .
  • De zwarte Nissan Leaf die in Gorssel stond is verhuisd naar de standplaats achter de LIDL te Lochem stad. De hoofdgebruiker van deze deelauto  is SWL en zij verwachten dat hun personeel er meer gebruik van maakt vanuit locatie Lochem. Dat betekent wel een gemis in Gorssel en we zijn naarstig op zoek naar een oplossing.

 

LochemEnergie zou graag nog enkele deelauto’s plaatsen. Iedereen die geïnteresseerd is om een deelauto groep te formeren of die zou willen investeren in een deelauto, graag melden via deelauto@lochemenergie.net We gaan graag met je in gesprek over wat de mogelijkheden zijn.