Skip to main content
Fotomontage drie windmolens bij Papenslagweg, Exel

Avond over slagschaduw en geluid windparken

Op 20 juni 2023 organiseren de initiatiefnemers van Windpark Papenslagweg in Kulturhus 't Kruispunt in Laren een informatieavond over slagschaduw en geluid. Op 10 mei gaf de omgevingsraad aan dit belangrijke onderwerpen te vinden en de verwachting is dat meer omwonenden hier meer informatie over willen.

20 juni 2023

19:30 uur
Kulturhus 't Kruispunt
Verwoldseweg 1
7245 AG Laren

 

Op 20 juni 2023 organiseren de initiatiefnemers van Windpark Papenslagweg in Kulturhus 't Kruispunt in Laren een informatieavond over slagschaduw en geluid. Dat is het eerste concrete resultaat van overleg van de initiatiefnemers met de omgevingsraad dat op 10 mei plaatsvond. De raad telt nu zes leden die allen in de buurt wonen van de plek waar mogelijk drie grote windmolens worden gebouwd. De initiatiefnemers van het windpark zijn Pure Energie, Walow BV en LochemEnergie.

 

De initiatiefnemers melden in hun nieuwsbrief:
"Op deze informatieavond kunnen we nog niet vertellen hoeveel slagschaduw en geluid er concreet bij woningen rondom Windpark Papenslagweg is te verwachten. Daarvoor moeten we eerst de gerichte onderzoeken doen en dat komt nog te vroeg (...). Wel kunnen we algemene informatie geven over slagschaduw en geluid (hoe werkt het?) en wat er in het algemeen over bekend is wat omwonenden daarvan kunnen merken."

 

Wil je op deze avond aanwezig zijn?
Stuur uiterlijk 15 juni een email naar info@windparkpapenslagweg.nl of bel met Matthijs Oppenhuizen (Pure Energie): 06 – 57870755

 

Meer informatie: windparkpapenslagweg.nl