Skip to main content
Woningabonnement WOAB

Woningabonnement - WOAB

Het verduurzamen van je huis zonder inleg van eigen geld, kàn met het zgn. woningabonnement. Bijkomende voordelen zijn ontzorging én garantie zolang het woningabonnement loopt.


Financiering

Het woningabonnement is eigenlijk een lening die je afbetaald met het geld dat je bespaart op je energierekening nadat je je huis hebt verduurzaamd. Je maandlasten blijven dus gelijk.
Uiteraard wordt de lening lager zodra zelf wat spaargeld kunt inbrengen. Je maandlasten worden in dat geval evenredig veel lager.

Natuurlijk kost geld lenen altijd geld. Gelukkig staat er veel tegenover. Na de verduurzaming is het klimaat in huis direct een stuk aangenamer en je huis is meer waard.

Werkwijze

Nadat jij een huisscan hebt gedaan, kijk je samen met de verduurzamingsspecialist van WOAB wat voor jou de beste maatregelen zijn. Zodra jij een keuze hebt gemaakt, zal WOAB alles voor je regelen: de verbouw en installatie van de verduurzamingsmaatregelen en de aanvraag van subsidies en leningen. Bovendien: zolang de lening loopt, heb jij garantie op alle getroffen maatregelen.

 

Meer weten? Kijk op de website van WOAB.