Overslaan en naar de inhoud gaan

Aan de teksten op deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De website is in aanbouw en derhalve nog niet overal compleet.

Tekstblok 1

We krijgen bij EnergieLochem de laatste tijd klachten van leden over gladde en soms zelfs agressieve telefoontjes en e-mails van bedrijven die zonnepanelen willen verkopen. Ons advies: breek het gesprek af en ga niet in op aanbiedingen, hoe fantastisch ze ook mogen klinken.

Het blijkt dat bedrijven die opdringerig klanten proberen te strikken slecht werk leveren en niet ontvankelijk zijn voor klachten. Ze handelen tegen diverse wetten. Het is verboden om mensen ongevraagd te bellen om iets te verkopen. En als een bedrijf producten of diensten levert, moet er een goede garantie worden geboden.

 

Hoort bij

Datum
Body oud D7 nieuws
<p class="Body" style="border:medium none"><span style="font-size:11pt"><span style="font-family:"Helvetica Neue",serif"><span style="color:black"><img alt="" src="https://www.lochemenergie.net/sites/default/files/Slipgevaar.png" style="float: right; width: 100px; height: 100px;" /></span></span></span></p><p><span style="font-size:11pt"><span style="font-family:"Helvetica Neue",serif"><span style="color:black">We krijgen bij EnergieLochem de laatste tijd klachten van leden over gladde en soms zelfs agressieve telefoontjes en e-mails van bedrijven die zonnepanelen willen verkopen. Ons advies: breek het gesprek af en ga niet in op aanbiedingen, hoe fantastisch ze ook mogen klinken.</span></span></span></p><p class="Body" style="border:medium none"><span style="font-size:11pt"><span style="font-family:"Helvetica Neue",serif"><span style="color:black">Het blijkt dat bedrijven die opdringerig klanten proberen te strikken slecht werk leveren en niet ontvankelijk zijn voor klachten. Ze handelen tegen diverse wetten. Het is verboden om mensen ongevraagd te bellen om iets te verkopen. En als een bedrijf producten of diensten levert, moet er een goede garantie worden geboden.</span></span></span></p><p> </p>