Skip to main content

Elektrip zoekt vrijwilligers

Team Elektrip zoekt 4 à 5 enthousiaste vrijwilligers om haar team te versterken. Zo worden de werkzaamheden met betrekking tot de elektrische deelauto’s beter behapbaar. Samen gaan we voor de elektrische deelauto’s zorgen én voor de Elektrip-klanten die informatie en/of hulp willen. De Elektrip-coördinator zorgt voor de opleiding en begeleiding van de nieuwe vrijwilligers. 

 

Elektrip, en dus LochemEnergie, is al meer dan 5 jaar koploper op het gebied van duurzame mobiliteit. Elektrip deelt elektrische auto’s, plaatst openbare laadpalen in onze gemeente en geeft desgewenst informatie over elektrisch rijden en de aanschaf van een elektrische auto of laadpunt. Dankzij Elektrip zijn er meer dan 10 deelauto’s in onze gemeente en hebben veel leden (en niet-leden) inmiddels zelf een elektrische auto gekocht. 

 

Welke mensen zoekt Elektrip?

2 of 3 auto-beheerders voor 2 auto’s in Lochem en 1 auto in Almen
- om een oogje in het zeil te houden
- voor ritten naar garage voor onderhoud en bandenwissels
- voor het maken van proefritten en het geven van uitleg aan klanten

 

2 deelauto-app-beheerders
- voor het invoeren van nieuwe klanten
- voor het bemensen van de Elektrip-telefoon
- voor het oplossen van problemen/vragen van klanten

 

We gaan er een gezellige werkgroep van maken die eens per maand bij elkaar komt om ervaringen te delen, vragen te bespreken en te brainstormen over verbeteringen en reclame.  Je mag in verschillende elektrische auto’s rijden, je leert de deelauto-app op je duimpje kennen en hebt contact met klanten. In jouw wijk of dorp wordt jij het gezicht van Elektrip!