Groepsaankoop zonnepanelen in gemeente Lochem

Beste leden en belangstellenden van LochemEnergie,

Wilt u als woningeigenaar in de gemeente Lochem zonnepanelen op uw eigen dak plaatsen? Dan is de zonnepanelen actie van het Regionaal Energieloket wellicht iets voor u. Met deze actie bespaart u flink op de energiekosten en werkt u aan de verduurzaming van uw huis. 

Tijdens de informatieavond hoort u meer over de actie en financieringsmogelijkheden. Er is een informatiemarkt waar u vragen kunt stellen aan installateur Dutch Solar Systems en energiecoöperatie LochemEnergie. Na afloop kunt u zich vrijblijvend inschrijven voor de actie.

Informatieavonden

  • 28 maart | 19:30 – 21:00 | Gemeentehuis in Lochem, Hanzeweg 8
  • 9 april | 19:30 – 21:00 | Protestantse Kerk in Gorssel, Hoofdstraat 27

Aanmelden voor de informatieavond kan via: www.lochem.nl/groepsaankoopzonnepanelen. De inloop is vanaf 19.15 uur. Bent u niet in de gelegenheid om één van de avonden bij te wonen? U kunt zich vanaf 28 maart direct online inschrijven voor de actie via www.RegionaalEnergieloket.nl/Lochem

Blijkt uw dak niet geschikt of bent u (particulier) huurder? Dan kunt u ook deelnemen aan collectieve projecten waarbij u profiteert van zonnepanelen op een ander dak. Kijk bijvoorbeeld op www.lochemenergie.net/producten/collectieve-opwek-van-energie voor meer informatie.

Nog vragen?

Heeft u nog vragen over de groepsaankoop zonnepanelen? Neem dan contact opnemen met het Regionaal Energieloket via vragen@regionaalenergieloket.nl of via (088) 525 41 10.

We zien u graag op één van de informatieavonden!

LochemEnergie
Regionaal Energieloket
Gemeente Lochem