Editie juli 2016

Waarschuwingsbericht

  • The service having id "twitter" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
  • The service having id "facebook" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
  • The service having id "linkedin" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
  • The service having id "print" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
  • The service having id "printmail" is missing, reactivate its module or save again the list of services.
  • The service having id "facebook_like" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Een zonnige zomer gewenst!

Zet in uw agenda

Voor u ligt een 'light'-versie van de nieuwsbrief: slechts 3 berichten. Direct na de zomervakantie staan echter 2 leuke evenementen te gebeuren: zet ze alvast in uw agenda. U wilt vast en zeker de jubileum-feestavond van LochemEnergie niet missen. Ook Sunny Sunday belooft heel gezellig te worden.
Daarnaast werden op 4 juli de winnaars van de Energy Challenge op het Staring College bekend. Dit wilden we toch zo snel mogelijk met u delen. 

In september volgen de uitgebreidere nieuwsbrieven weer. Vanaf dan met een vaste rubriek over snelle energiebezuinigingen in eigen huis.
Voor nu wensen we iedereen een fijne, warme augustusmaand toe!

9 september: eerste lustrum LochemEnergie!

Dit jaar is het 5 jaar geleden dat LochemEnergie werd  opgericht. Natuurlijk gaan we dit vieren. De locatie en het programma houden we nog geheim, maar reserveer alvast een plekje in uw agenda op 9 september. We beloven u dat het een interessante en bovenal gezellige avond wordt. Geef u meteen op via lustrum@lochemenergie.net, zodat we ook voor voldoende lekkere hapjes en drankjes kunnen zorgen.

Lees verder

28 augustus: een zonnige zondag met LochemEnergie

 

Op zondag 28 augustus organiseert de STOL (Stichting Openluchttheater Lochem) een gezellige middag/avond voor jong en oud in het Lochemse openluchttheater. Van 14.00 tot 20.00 uur kan het hele gezin hier lekker komen chillen in een hangmat, op een strobaal of wat maar voorhanden is. Er is van alles te zien en te doen, ook leuke (kinder)activiteiten van LochemEnergie.

 

Neem - gratis - een vriend mee!

 

Voor bezoekers ouder dan 12 jaar bedraagt de toegang € 5. Maar ... ieder lid van LochemEnergie mag gratis een introducé meenemen ter ere van het 5-jarig bestaan van onze coöperatie. Print hiertoe dit formulier uit, vul het volledig in en geef het op 28 augustus af aan de kassa.

 

Lees verder

Winnaars 2e Energy Challenge

 

Thema: "Naar een gasvrij Lochem-West in 2030"

De 2e Energy Challenge voor 4-VWO van het Staring College werd afgesloten met een eindpresentatie op 4 juli 2016, door 17 enthousiaste groepjes leerlingen. De voordrachten werden door Marjolein en Wout met verve aan elkaar gepraat. De winnende groep werd bekend: Olaf, Hugo, Kevin en Jeroen. Zij waren bij Kreunen Bouw te rade gegaan en hun advies luidde: Verbeter de wereld, Lochem-West en Staring College: ‘Begin bij jezelf!’

Lees verder