Slim Net Lochem heeft inmiddels 100 deelnemers bereikt

Datum: 
11/12/2013
Categorie: 

Voor alle deelnemers aan de IPIN proeftuin Slim Net Lochem organiseert LochemEnergie donderdag 19 december een informatieve eindejaar bijeenkomst. Met een feestelijk karakter; inmiddels doen al meer dan 100 huishoudens uit Lochem mee met het Slim Net Lochem.


Deelnemers van Slim Net Lochem hebben of zonnepanelen op hun eigen dak geplaatst of huren van zonnepanelen in het zonnepark van LochemEnergie. Zij krijgen gratis beschikking over een slim meetsysteem. Een klein apparaatje in de meterkast, dat per stroomgroep het verbruik bijhoudt en aangeeft hoeveel stroom de zonnepanelen produceren.

Met het slim meetsysteem kunnen zij op elk moment van de dag informatie over hun stroomverbruik aflezen op hun computer of smartphone. Hiermee beschikken zij over ‘harde feiten’, bijvoorbeeld om energie te besparen.

Informatieve eindejaar bijeenkomst
Het Slim Net Lochem houdt een informatieve eindejaar bijeenkomst op donderdag 19 december in de raadszaal van het gemeentehuis aan de Hanzeweg te Lochem. Zowel deelnemers van het eerste uur, degenen die meedoen aan de workshops en nieuwe deelnemers kunnen elkaar op deze avond ontmoeten.

Deelnemers kunnen de laatste informatie en ervaringen uitwisselen. En kennis opdoen voor energiebesparing met meer comfort en over het beter aanpassen van vraag en aanbod van energie.

De avond start met een inloop met koffie en thee om 19.00 uur. Om 19.30 begint het informatieve programma, waarna we graag in informele sfeer met elkaar het jaar afsluiten met een borrel.

Op deze bijeenkomst zullen de volgende thema’s besproken worden:

  • de resultaten van het Slim Net Lochem tot nu toe;
  • presentatie nieuwe Apps voor inzicht in energiegebruik;
  • resultaten van onderzoek onder deelnemers en planning voor 2014.

Meedoen met Slim Net Lochem?
Het is mogelijk om deel te nemen aan Slim Net Lochem indien u in het postcodegebied 7241 of 7242 woont. Ga voor meer informatie en inschrijving naar Slim Net Lochem op de website van LochemEnergie.

Wilt u al meteen deelnemen aan de eindejaar bijeenkomst? U kunt zich als deelnemer inschrijven via de website van LochemEnergie of naar de avond komen en ter plaatse het inschrijvingsformulier invullen.