Pendeldienst gemeentehuis start weer in juni 2017

Datum: 
25/05/2017
Categorie: 

Vorig jaar al gebruik gemaakt van de pendeldienst van LochemEnergie? Hiermee kunt u het gemeentehuis in Lochem bezoeken als u geen vervoer heeft. Zo kunt u terecht voor bijvoorbeeld een nieuw paspoort, of om documenten af te halen die u eerder bij het gemeenteloket heeft aangevraagd. Vanaf juni 2017 kan er weer gebruik worden gemaakt van deze service.

De dienst is bedoeld voor mensen zonder eigen vervoer. Het openbaar vervoer tussen de kernen en het gemeentehuis is omslachtig. LochemEnergie rijdt op de donderdagmorgen met een van haar eigen elektrische deelauto’s met chauffeur vanuit Almen, Epse, Eefde, Gorssel, Harfsen, Joppe en Kring van Dorth naar het gemeentehuis in Lochem. De elektrische auto biedt plaats voor drie personen. Als u een rollator mee wilt nemen, dan kan er maar één passagier mee. Het is dus belangrijk dat u dit vooraf aangeeft. U kunt thuis worden gehaald en gebracht. LochemEnergie biedt deze service aan in het kader van het project Charge & GO ter stimulering van het gebruik van elektrische auto’s.

Afspraak maken

Als u weet wanneer u uw documenten wilt afhalen, maakt u telefonisch een afspraak. Het speciale telefoonnummer van de pendeldienst van LochemEnergie is 06 27 012 787. De pendeldienst kost u niets, u reist gratis met chauffeur van deur tot deur. De chauffeur weet precies waar u in Lochem moet zijn en blijft netjes op u wachten. 

Openingstijden

De openingstijden van het gemeentehuis en het gemeenteloket in Gorssel vindt u op de website van de gemeente Lochem.