Nieuws over EefdeWaterkracht

Datum: 
05/09/2017
Categorie: 
Lokatie: 

Na de laatste algemene ledenvergadering schreven de eerste deelnemers zich in voor bijna honderd Watercertificaten. Met het geld dat de deelnemers via de certificaten bijeenbrengen wordt de bouw van de waterkrachtcentrale gefinancierd. We hebben 1200 certificaten beschikbaar! Vanaf oktober gaan we de Watercertificaten in Eefde, Gorssel en Harfsen aan de man brengen.

EefdeWaterkracht in de publiciteit

Samen met een aantal nieuwe vrijwilligers zullen we een PR-campagne bedenken en uitvoeren. Het doel is dat EefdeWaterkracht in oktober goed zichtbaar wordt in de verschillende dorpskernen. De campagnemaand wordt afgesloten met een happening op locatie bij de stuw in Eefde.

Offertes zijn binnen

Intussen gaan de technische en financiële leden van de werkgroep Waterkracht door met hún werk. Zo zijn de 3 offertes voor de waterkrachtinstallatie binnengekomen. Na bestudering ervan kunnen de onderhandelingen beginnen.           

Het zijn voor de werkgroep leden leuke, spannende en leerzame tijden. Wilt u ook meedoen? Misschien tijdelijk meewerken aan de promotie van EefdeWaterkracht? Meld u dan aan bij Nicoline Meutstege.