Nieuwe energiecoaches gezocht!

Datum: 
01/02/2022
Categorie: 

Besparen op je energiegebruik, wie wil dat niet?  Door de snel stijgende energieprijzen is de belangstelling voor een bezoek van een van onze energiecoaches flink gegroeid. Maar ook door de lockdown is de wachtlijst voor een huisbezoek van de energiecoach nog verder opgelopen. Daarom zijn we hard op zoek naar nieuwe energiecoaches.

Tijdens de lockdown moesten de energiecoaches zich beperken tot het geven van telefonisch advies. Gelukkig starten inmiddels de huisbezoeken langzamerhand weer, in overleg met de aanvrager en de energiecoach.

Vacatures
Door de groeiende vraag is er weer plaats voor nieuwe energiecoaches. Mensen die affiniteit hebben met duurzaamheid en enig technisch inzicht hebben, kunnen zich aanmelden via onze website. Het is de bedoeling dat je gemiddeld 4 uur per week beschikbaar bent. Gemiddeld legt een energiecoach 2-3 huisbezoeken per maand af.
De basisopleiding voor energiecoach start elke 14 dagen, in samenwerking met HOOM. In eerste instantie wordt de opleiding digitaal gegeven, maar zodra dat mogelijk is kan er ook fysiek les worden gegeven. Daarna volgt er een meeloop-stage met een ervaren energiecoach.

Bij de foto: Als energiecoach geef je desgewenst uitleg over de jaarrekening van een energieleverancier