LochemEnergie/Elektrip stapt over op app en nieuwe tarieven

Datum: 
10/02/2020

Op 17 februari stapt Elektrip over op het delen van alle auto’s via de reserveringsapp én op nieuwe tarieven. Elektrip heeft de afgelopen tijd flink geoefend met de app. Gebruikers zijn enthousiast, omdat in één oogopslag te zien is waar de auto’s staan, of ze beschikbaar zijn en wat  de accu-stand is. En nog een voordeel: geen sleutels in sleutelkastjes meer nodig. Je opent en sluit de auto’s met de app op je telefoon.

In het vervolg koop je vooraf vooraf credits, oftewel een rij-tegoed: een kleine of grote bundel via Ideal, of een klein of groot abonnement met maandelijkse incasso.

Zo’n bundel of abonnement geeft je een hoeveelheid ‘credits’ waarmee je een rit betaalt. Het aantal te betalen credits wordt bepaald door reserveringskosten, de tijd dat je de auto gebruikt en de hoeveelheid kilometers die je rijdt.

Als je met je eigen (tweede) auto minder dan 8000 km per jaar rijdt, dan ben je beslist goedkoper uit met de deelauto’s van Elektrip! Je kunt kiezen uit verschillende auto’s, elk met een eigen actieradius.

Elektrip.nl

Op de website elektrip.nl lees je hier meer over en zie je een vergelijking tussen het rijden met Elektrip en een vergelijkbare tweedehands auto. De app houdt de credits voor je bij in het ‘transactieoverzicht’.

*/