LochemEnergie bij "Barchem te koop"

Datum: 
29/04/2013
Lokatie: 

Vrijdag 19 april en zaterdag 20 april stond LochemEnergie met een stand bij de actie "Barchem te Koop". Een initiatief om iets te doen tegen de krimp van het dorp. 40 huizen staan te koop, waardoor een aantal voorzieningen niet (langer) overeind kunnen blijven. 

Om een impressie te krijgen van de actie in Barchem:

Hier een item van SBS6 (http://www.kijk.nl/video/wbi6hSpVRut7

Hier een item van PowNews (http://www.powned.tv/uitzendinggemist/pownews.html)

Er was ook een informatie-markt, waar wij met onze stand stonden. Een mooie kans om LochemEnergie onder de aandacht te brengen in Barchem. Het resultaat: 3 nieuwe leden, 2 nieuwe klanten, 3 leads tot mogelijke Slim Net-deelnemers, 3 adviesgesprekken voor zonnepanelen en veel goodwill en naamsbekendheid in Barchem.

We hebben door onze aanwezigheid LochemEnergie goed op de kaart kunnen zetten in Barchem. Dat wij zelf duurzame energie produceren, dat je bij ons groene stroom kunt kopen en dat de winst daarvan in de gemeente Lochem/ in Barchem blijft, Onze aanwezigheid werd erg op prijs gesteld. Onze kerncoördinator Albert Wonnink heeft ontzettend veel gedaan. Hij heeft samen met Inge van Tilburg ervoor gezorgd dat we hier mochten staan, was zelf beide dagen aanwezig en heeft zijn 'plaatselijke bekendheid' in Barchem ook benut om LochemEnergie op de kaart te zetten. Top!

Barchem staat op de kaart in Nederland en LochemEnergie staat op de kaart in Barchem!