Laatste deelnemers zonpark Gorssel gezocht!

Datum: 
14/02/2020

De voorbereidingen voor het 7e zonnepark van LochemEnergie zijn bijna afgerond. Naar verwachting zal het zonnepark op het dak van de grote schuur bij de boerderij van de heer en mevrouw Boschloo in Gorssel medio 2020 operationeel worden. Zij stellen hun dak beschikbaar voor mensen die op eigen dak geen zonnepanelen kunnen plaatsen

Er zijn nog enkele certificaten beschikbaar. Inschrijven is mogelijk voor inwoners met postcode 7211, 7213, 7214, 7215, 7216 of 7217.

Kijk voor informatie op lochemenergie.net/producten/collectieve-opwek-van-energie en vul daar geheel vrijblijvend uw gegevens in. We nodigen u uit voor een informatiebijeenkomst eind februari. Dan worden de details toegelicht.

Vooral inwoners van Epse, Joppe en Kring van Dorth worden uitgenodigd om in te tekenen, omdat voor die plaatsen weinig andere opweklocaties op korte termijn voorhanden zijn.

LochemEnergie beheert nu 6 zonneparken, te weten op het dak van het gemeentehuis in Lochem, op de Lochemse St. Josephkerk en op de daken van bedrijven op de industrieterreinen Kwinkweerd, Goorseweg en Aalsvoort. Binnenkort meer nieuws over een zonnedak op o.a. Dorpshuis ‘t Onderschoer in Barchem.

Alle zonneparken samen zijn goed voor een opbrengst van bijna een half miljoen kWh aan groene elektriciteit!