Laadpaal restaurant De Sluis rendeert al

Datum: 
17/03/2020
Categorie: 
Lokatie: 
 
In 2019 startte LochemEnergie/Elektrip met de Laadpalenactie. De allereerste dubbele laadpaal van die actie staat bij Restaurant De Sluis in Eefde en rendeert!
Eigenaren Hans en Margreet Dikken zijn enthousiast over de begeleiding van Bart Dik en Yvonne Nieuwpoort.
 

Tweede laadpaal

De laadpaal bij De Sluis blijkt een groot succes. Hans en Margreet Dikken verdienen geleidelijk hun investering terug. Tegelijkertijd verlenen ze een zeer gewaardeerde service aan hun gasten en omwonenden. Omdat de laadpaal zoveel wordt gebruikt, overwegen ze nu om een tweede openbare laadpaal te plaatsen. En ze hebben meer plannen voor 'vergroening'. Te lezen bij Verhalen van elektrip.nl.

 

Succes Laadpalenactie

De Laadpalenactie 2019 van LochemEnergie/Elektrip leidde tot maar liefst 9 openbare laadpalen verspreid over de gemeente Lochem, waaronder 2 snelladers. Met 10 ondernemers loopt het gesprek nog. De energiecoöperatie zorgde ervoor dat ondernemers werden geïnformeerd en kregen hands on hulp bij de daadwerkelijke realisatie. Bovendien kregen ze een korting van € 500 op de aanschaf.
 

Wil jij ook een openbare laadpaal bij je bedrijf, vereniging of in jouw straat? LochemEnergie helpt

De eerste Laadpalenactie is inmiddels afgesloten. LochemEnergie/Elektrip blijft echter inzetten op versnelde realisatie van meer laadpalen in de gemeente Lochem. Onze hulp kan heel divers zijn: advies, hands on begeleiding en zelfs exploiteren van een laadpaal als er geen eigen investeringsmogelijkheid is. Neem contact op via laadpalen@elektrip.nl.
 
Hans en Margreet Dikken van De Sluis vertellen over de aanschaf van hun laadpaal.