Like IJsselwind!

Datum: 
17/11/2016
Categorie: 

IJsselwind vraagt iedereen die belang stelt in windenergie, om IJsselwind bij zo veel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen. Like hun Facebookpagina of word abonnee op de digitale nieuwsbrief via de website www.ijsselwind.nl

Tussen 1 november en 1 februari maakt iedere 50e ‘liker’ van IJsselwind kans op een dagje gratis rijden in de elektrische Smart, die dicht bij het station van Zutphen staat. Voor abonnees geldt hetzelfde. Vergeet niet om ook je familie, vrienden en collega’s uit te nodigen!

LochemEnergie gaat (ook) voor de wind

LochemEnergie is ook voorstander van windenergie. Natuurlijk zijn er wel een aantal belangrijke voorwaarden waaraan eerst moet worden voldaan. Maar als dat lukt, ja, dan wekken we graag schone energie op met windmolens. Want met alleen zon komen we er niet.

 

IJsselwind werkt in opdracht van LochemEnergie

Samen met de energiecoöperaties van Voorst, Brummen en Zutphen heeft LochemEnergie de koppen bij elkaar gestoken en IJsselwind opgericht. Door IJsselwind wordt nu keihard gewerkt om aan alle gestelde voorwaarden te kunnen voldoen. Daarnaast hebben de gemeenten een derde partij opdracht gegeven tot het doen van een draagvlakonderzoek. Het wachten is op de resultaten hiervan, deze worden in het voorjaar van 2017 verwacht.

Belangrijke beslissingen in de ALV

Aan al het voorbereidende werk dat IJsselwind verricht, zoals het ontwikkelen van een goed participatiemodel, zijn door LochemEnergie belangrijke beslismomenten gekoppeld. Die besluiten worden genomen in de Algemene Ledenvergadering door de aanwezige leden. LochemEnergie houdt u goed van alles op de hoogte, maar u kunt natuurlijk ook zelf af en toe een kijkje nemen bij IJsselwind