Energiecoaches van LochemEnergie hebben het druk!

Datum: 
21/02/2018
Categorie: 

Sinds twee jaar zijn de energiecoaches actief in de gemeente Lochem. Na een aanloopperiode waarin de thuisbezoeken van deze gratis coaches nog niet erg hard liepen, zijn de aanvragen nu flink toegenomen en is er zelfs een wachtlijst.
Energiecoaches helpen mensen op weg wanneer het gaat om energie (en dus kosten) besparen, energie (zelf) opwekken, én ze kunnen adviseren over duurzame-energieleveranciers.

Nieuw: warmtecamera

Een mooie aanwinst zijn de warmtebeeldcamera’s die warmtelekken in een woning nauwkeurig laten zien. Veel mensen vinden het aantrekkelijk om deze beelden van hun woning te zien.

Nieuwe coaches gezocht! Dames?

Alle zeilen moeten nu worden bijgezet om aan de vraag te voldoen voor een adviesgesprek bij mensen thuis. “Hoe meer aanvragen, hoe beter!” zegt Huib Holsteijn, één van de energiecoaches. “Als dit zo doorgaat, zullen we meer mensen moeten opleiden tot energiecoach. We wachten even af hoe druk het de komende tijd gaat worden. Omdat het huidige team uit 9 mannen bestaat, zou het leuk zijn als we een aantal vrouwen kunnen toevoegen aan de groep energiecoaches”, zo zegt Huib.