Eerste snel-laadpaal in gemeente Lochem!

Datum: 
19/03/2020
Categorie: 
Lokatie: 

Bijzonder voor een relatief kleine gemeente dat wij al een snellader hebben van 60 kW. Hij staat naast het gemeentehuis aan de Hanzeweg. Superfijn als je accu niet vol genoeg is voor een langere rit en je hebt beperkte tijd. Of je hebt (zakelijk) bezoek van ver met een elektrische auto. Ruim binnen het uur kunnen ze alweer beginnen aan de terugreis. Als ze dat willen. De gemeente Lochem financierde de aanschaf. LochemEnergie/Elektrip begeleidde de realisatie van de snellader, en staat ook voor de exploitatie.Goedkoop snel-laden voor iedereen, én ledenvoordeelLaden aan deze snellader kost slechts € 0,48 per kWh. Je kunt met elke laadpas terecht. Als je lid bent van LochemEnergie heb je een extra voordeel; je betaalt slechts € 0,41 per kWh. Zo kun je nu al gebruik maken van die ledenprijs?
Stuur een mail naar info@elektrip.nl met je naam - zoals je bij LochemEnergie bekend bent - en het nummer van je laadpas. Wij koppelen dan ‘jouw laadpas-nummer aan deze snellader’, zodat meteen het ledentarief voor jou gerekend wordt.

Laadpas van LochemEnergie/Elektrip

Op 10-10-20 hopen we onze eigen laadpas te presenteren tijdens ons 10-jarig jubileum. Nog geen lid? Lid worden kost slechts € 25,50 per jaar. Lid worden kan op: lochemenergie.net/lid-worden.