Doe het met zon in de twee nieuwe parken!

Datum: 
07/09/2017
Categorie: 

De twee nieuwe zonneparken zullen geplaatst worden op het dak van de firma SafanDarley waar we al een zonnepark hebben, en ook de firma WILA in Lochem heeft een nieuw stuk dak ter beschikking gesteld. Samen met LochemEnergie helpen zij weer een extra stukje duurzaamheid te realiseren. Beide bedrijven zijn we zeer erkentelijk. We maken graag gebruik van hun aanbod! 

De platte daken van bedrijfspanden, zoals die van SafanDarley (hierboven) en WILA (hieronder) in stad Lochem, lenen zich uitstekend voor zonneparken

Paul Stolte, projectleider: “De zon is een prachtige energiebron: schoon en helemaal gratis. Toch gebruikt nog lang niet iedereen deze bron van onuitputtelijke energie. Maar of je nu een eigen huis hebt met een dak op het noorden, of je huis staat in de schaduw, of je (partner) wil geen panelen op het eigen dak: het maakt niet uit! Iedereen kan zich nu direct (vrijblijvend) inschrijven om zelf duurzame stroom op te wekken. Op de website van LochemEnergie staat een (voor)inschrijfmodule.” 

Vrijblijvend aanmelden kan altijd 

Inmiddels hebben al ruim 200 mensen zich vrijblijvend ingeschreven voor zonnepanelen in één van de twee nieuwe zonneparken waarmee LochemEnergie dit jaar nog wil starten. Zij kunnen hier op rendabele wijze zelf duurzame stroom opwekken. Wanneer er voldoende aanmeldingen zijn binnengekomen  ontvangen de inschrijvers een contract. De aanmeldingen komen overigens van zowel bestaande als nieuwe leden van de coöperatie. 

Voorinschrijven is gemakkelijk 

Nog steeds kan er volop worden ingeschreven. Bij een eventueel overschot aan inschrijvingen gaat LochemEnergie weer op zoek naar een nieuwe locatie voor een zonnepark. Ga naar de website van LochemEnergie en kijk bij ‘Producten en diensten’. Klik daar op ‘Collectieve opwek van Energie’: na het invullen van een paar gegevens krijgt u direct inzicht in de kosten en de te verwachten energie-opbrengsten.