17 juni: Electric Experience Lochem

Datum: 
06/06/2018
Categorie: 
Lokatie: 

Beleef elektrisch rijden! Zondag 17 juni organiseert emovia een Electric Experience op de Grote Markt in Lochem, van 12.00 -16.00 uur, emovia.nl. Op deze roadshow zijn veel modellen van elektrische auto's te bewonderen, maar je kunt ook zelf proefritten maken! Uiteraard zal emovia samenwerken, hoe kan het ook anders, met Elektrip van LochemEnergie. Aandacht voor deelauto's, E-TRIP, laadpalen, laadpunten, techniek, kosten, etc. E-xpeditie toont haar testrapporten van eigen onderzoek.

Ook elektrische scooters, motorbikes én een fiets

Behalve auto’s zijn er ook elektrische motorbikes, scooters én is er een bijzondere elektrische fiets: de Lynx Bike. Met deze krachtpatser kun je (zonder lawaai!) elk moeilijk begaanbaar terrein moeiteloos doorkruisen. Je kunt zelfs een zware vracht meenemen – interessant voor bijvoorbeeld agrariërs of natuurbeheerders.

Elektrische auto (te) duur? Denk eens hieraan

De prijs van een nieuwe elektrische auto ligt hoger dan die van een benzine-auto.  Dat is (nog) waar. Maar emovia laat je graag zien hoeveel je onmiddellijk op kosten gaat besparen vergeleken met een benzine-auto. En bedenk: in plaats van een auto kopen zou je er ook een kunnen delen. Elektrip in Lochem biedt daar volop mogelijkheden voor! Elektrip is er om je voor te lichten en jouw wensen te inventariseren.