Harfsen

Winnaar dagje toeren: “Geweldig initiatief”

Datum: 
vrijdag, 17 april, 2015

In maart stond 'LochemEnergie' in Harfsen om de doelstellingen van de organisatie te promoten en mensen met de organisatie te laten kennismaken.

Ik ben nieuw inwoner van Harfsen en bouw een huis waar ik zonnepanelen op wil plaatsten. In de stand ontving ik informatie over de organisatie, maar ook over zonnepalen, etc. Om het initiatief te steunen ben ik lid geworden van ‘LochemEnergie’. Een week of wat later heb ik een van de adviseurs van de coöporatie gevraagd om mij te adviseren over zonnepanelen ter plekke van mijn nieuwe woning, heel nuttig allemaal!

Wijkactie Harfsen 21 maart

Datum: 
vrijdag, 20 februari, 2015

Op 21 maart 2015 vindt de tweede wijkactie plaats georganiseerd door LochemEnergie, de gemeente Lochem en Opgewekt Lochem (een groep van energieadviseurs en bouwbedrijven gevestigd in de gemeente Lochem). Het gaat om de bebouwde kom van Harfsen. We staan op de hoek van de Reeverweg en de Lochemseweg van 10.00 tot 14.00 uur.

Energielabel van de overheid

Het is een goed moment want op 6 februari kregen inwoners van de provincie Gelderland een brief van de overheid met ‘hun energielabel’ op de mat. De gemeente is aanwezig om uitleg te geven over het energielabel en over subsidiemogelijkheden.

LochemEnergie en Opgewekt Lochem willen mensen in een kern met soortgelijke woningen informeren over de mogelijkheden om energie te besparen, het wooncomfort te verhogen of zelf energie op te wekken. Dat is plezieriger wonen, goed voor de portemonnee, de werkgelegenheid in Lochem en goed voor het milieu.

Abonneren op RSS - Harfsen