Vacatures Elektrip

Vacature pendeldienst

We zoeken een vrijwilliger voor een telefoondienst: afspraken opnemen en pendeldienstritten inplannen voor vrijwilligers: 1 uur in de week met 4 telefoontjes en 3 mailtjes per week. Leuk contact met dankbare klanten van de pendeldienst.

Vacature wagenparkbeheerder en backoffice reserveringssysteem

We zoeken een vrijwilliger/medewerker om een administratief systeem op te zetten voor het elektrische wagenpark en coördinatie onderhoud/bandenwissel. Daarnaast word je coördinator reserveringsysteem. Wordt lid van EV werkgroep met 1x vergadering in de 2 weken. Tijdsinvestering: 15-30 minuten per dag bij werkend systeem met 1x vergadering van 2 uur per 2 weken. Deze vacature wordt de spil in de EV deelauto organisatie in nauwe samenwerking met Tonnie, Hennie en Loet. Affiniteit met computer systemen is een pre. Deze vacature kan uitgevoerd worden door een vrijwilliger of een betaalde kracht.

Vacature thuisbezorgdienst van lokale / duurzame /fair-trade voedselproducenten

Recent is er een initiatief gestart onder leiding van Elektrip, met 8-10 lokale voedselproducenten, om een pakket thuisbezorgdienst op te zetten in het kader van een pilot op elektrische mobiliteit. We hebben een onderneming gevonden die de distributie wil organiseren (Superrr te Almen) en er is een internet bestelapp in beeld. We zoeken een vrijwilliger die de coördinatie kan doen tijdens de verdere voorbereiding en opstart van de bezorgdienst, ter ondersteuning van de Elektrip projectleider. Taken bestaan uit: vergaderingen plannen en verslagen maken, overlegvoeren met betrokken partijen, nieuwe producenten binnen halen,  Superrr helpen in het distributiecentrum, zorgen voor goede afwikkeling facturen etc. We schatten de tijdsinvestering op 2 dagen per week voor de eerste 4 maanden, daarna minder werk of taken worden overgedragen aan de Superrr. De vacature stelt de vrijwilliger in staat om contact te hebben met lokale producenten, en een Superrr die ook een sociale doelstelling heeft.

Vacature voor communicatie en marketing Elektrip

Ook zoekt Elektrip een vrijwilliger/medewerker voor ondersteuning op communicatie en marketing. Vanuit het project Charge &Go zijn er communicatiemomenten gedefinieerd en de deelauto service moet ook zorgen voor constante aandacht in de pers en via social media. De taken bestaan uit het bijhouden en aanvullen van de website, contacten met de pers, het ontwikkelen van aanbiedingen, contacten met samenwerkingspartijen opzetten etc. We zoeken een vrijwilliger die ervaring of affiniteit heeft met communicatie en marketing en zich wil inzetten om Elektrip tot een succes te maken.