Lid worden

Met elkaar maken we onze gemeente energieneutraal!

LochemEnergie werkt aan creatieve oplossingen om samen met u energie te besparen en lokaal schone energie op te wekken: privé en collectief. Door lid te worden van de coöperatieve vereniging LochemEnergie ondersteunt u de gedachte om onze gemeente Lochem energieneutraal te maken en de vele vrijwilligers die actief zijn om dit voor elkaar te krijgen.
 

Wat is uw voordeel van een lidmaatschap?

  1. U heeft zeggenschap in onze cooperatie: 1 lid = 1 stem.
  2. U kunt deelnemen aan onze collectieve daken voor zon voor het geval u geen gechikt dak heeft voor eigen zonnepanelen.
  3. Korting op uw energienota van Greenchoice. Op onze pagina Stroom en gas leest u meer over wat Greenchoice doet voor LochemEnergie, en wordt de korting voor u uitgerekend.
  4. U krijgt korting op onze publieke laadpalen in de gemeente Lochem. Inmiddels met snellader bij gemeentehuis aan Hanzeweg in Lochem. Meer info via info@elektrip.nl
  5. Gratis informatieavonden:LochemEnergie verzorgt gratis informatieavonden over allerlei thema's op het gebied van duurzaamheid. Als lid wordt u daar speciaal voor uitgenodigd. Daarnaast ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief en een keer per jaar is er een Algemene Ledenvergadering.
  6. Hulp bij het terugvragen van 21% btw op zonnepanelen. Het terugvragen van de btw kunt u zelf doen met een handig stappenplan van Milieu Centraal. Een zonnepanelenleverancier kan dat ook doen, maar houdt dan rekening met een nota van € 100- €150. Met een lidmaatschap van LochemEnergie (minimaal 2 jaar lid blijven) doen wij dat gratis voor u.

In 2020 bestonden we 10 jaar. Inmiddels tellen we meer dan 1000 leden!

Word ook lid!
Voor slechts € 25,50 per jaar.

 

Ik wil lid worden
 

Wilt u stroom en gas via LochemEnergie?
Na aanmelding als lid kunt u gebruik maken van ons aanbod van groene stroom en gas.