Lid worden

Elkaar helpen

LochemEnergie helpt u en alle inwoners van de gemeente Lochem met besparen, opwekken en inkopen van energie. Door lid te worden van LochemEnergie ondersteunt u de vele vrijwilligers van LochemEnergie die actief zijn om dit voor elkaar te krijgen, en daarmee de gemeente Lochem energieneutraal te maken. 

 

Wat doet LochemEnergie voor u?

LochemEnergie geeft samen met de gemeente Lochem vorm aan het Energieloket Lochem (energieloketlochem.nl). Waar begin ik met verduurzamen in mijn huis? Dat is voor iedereen een lastige vraag. Inwoners van de gemeente Lochem kunnen daarom een afspraak maken met een van de 18 energiecoaches voor een gratis thuisbezoek. In dat bezoek kan gekeken worden naar de isolatie van het huis, de gas- en elektrarekening of naar de mogelijkheid om energieslurpende apparaten te vervangen of anders te gebruiken. De energiecoach helpt u op weg om plannen te maken, en kan u doorverwijzen om de plannen ook te realiseren.
Wij werken daarnaast aan collectieve opwek van energie in Lochem van zon, water en wind. Als u geen geschikt dak heeft voor zonnepanelen, dan kunt u dus eigen energie kopen van andere Lochemse daken, en straks ook van waterkrachtturbines of windmolens.
 

Korting op uw energienota van Greenchoice

LochemEnergie werkt samen met Greenchoice als het om de lokale opwek van energie gaat. Greenchoice werkt al 17 jaar aan lokaal opgewekte groene energie in Nederland. Echte groene energie. U bent uiteraard vrij uw energie in te kopen waar u  wilt, maar wij vinden het een goed idee om dat bij Greenchoice te doen. Dat vinden wij win-win-win. U steunt het werk van Greenchoice, u steunt LochemEnergie want wij krijgen een kleine bijdrage per klant van Greenchoice, en ú krijgt voordelige groene energie. Als lid van LochemEnergie krijgt u namelijk van Greenchoice een aantrekkelijke korting. Op onze pagina Stroom en gas wordt die korting voor u uitgerekend.
 

Informatie van LochemEnergie

LochemEnergie verzorgt gratis informatieavonden over allerlei thema's op het gebied van duurzaamheid. Als lid wordt u daar speciaal voor uitgenodigd. Daarnaast ontvangt u regelmatig een nieuwsbrief en een keer per jaar is er een Algemene Ledenvergadering.

We hebben nu al bijna 900 leden. Word ook lid!
Voor slechts € 25,50 per jaar.

 
 .
 
 

Ik wil lid worden
 

Wilt u stroom en gas via LochemEnergie?
Na aanmelding als lid kunt u gebruik maken van ons aanbod van groene stroom en gas.

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.