Skip to main content
Euro's voordeel!

Korting voor leden

LochemEnergie biedt producten en diensten aan die allemaal met duurzaamheid te maken hebben. Op een aantal daarvan krijgen leden korting. Een aantal is zelfs gratis.


Elektrische auto opladen

Leden kunnen 15 % korting krijgen op het laden bij de laadpalen van LochemEnergie. Het gewone tarief voor de gewone laadpalen (AC) bedraagt € 0,35/kW. Voor de snelle laadpalen (DC) is dat € 0,48/kW met daarbij een starttarief van € 0,50 per laadsessie. Dit starttarief vervalt zodra je korting krijgt. Meld je aan voor de laadkorting door een mail te sturen.

Hulp bij energie besparen

Leden krijgen gratis toegang tot een digitaal Hoom-dossier. Aan de hand van een Hoom-dossier breng je jehuidige woonsituatie in beeld voor wat betreft het energieverbruik. Zo krijg je een beter inzicht in de mogelijkheden om thuis (veel) energie te besparen. Na het invullen van het Hoom-dossier krijgen leden gratis een huisbezoek van een energiecoach, die vragen kan beantwoorden. De energiecoach kan misschien nog extra energiebespaartips geven en helpt je verder op weg bij het verduurzamen van je woning. Bel voor een afspraak naar 0573-764007 of stuur een mail.

HanzeBox

Deze slimme energiemeter is ontwikkeld door Voorstroom (Deventer) in samenwerking met LochemEnergie. De HanzeBox kost € 133, maar leden kunnen hem met korting kopen: zij betalen slechts € 85. Let op: Zodra de Nederlandse wetgeving is aangepast, kan via de HanzeBox ook zonne-energie worden verhandeld met andere gebruikers van de HanzeBox. Meld je op deze website aan voor een HanzeBox.