Skip to main content

Actieve leden: de vrijwilligers van LochemEnergie

Voor LochemEnergie zijn zo'n 130 vrijwilligers actief. Van bestuur en financiën tot energiecoaches en van projectleiders tot redactieleden, de vrijwilligers vormen de basis van LochemEnergie. De organisatie is blij met al deze actieve leden en zorgt daarom goed voor hen.


Zo’n 2 keer per jaar worden alle vrijwilligers uitgenodigd voor een zgn. pizza-bijeenkomst. Vaak worden daar enkele korte presentaties gegeven en krijgen de vrijwilligers het laatste nieuws te horen. De bijeenkomst is vooral bedoeld voor de gezelligheid: kennis maken met nieuwe mensen en bijpraten met elkaar.

In december wordt er vaak een aardigheidje (met gedicht) bij de vrijwilligers thuis bezorgd. Om te bedanken voor hun inzet.

 

Zorg
Directeur Bob Duindam is het aanspreekpunt voor alle vrijwilligers. Daarnaast heeft LochemEnergie een vertrouwenspersoon, Inge van Tilburg. Voor als er onverhoopt een conflict mocht ontstaan.

 

Auto
Vrijwilligers die voor LochemEnergie op stap moeten, mogen gratis gebruik maken van een elektrische deelauto: de witte Nissan Leaf. Zodra je hiervan gebruik denkt te maken, brengt de werkgroep Deelauto LochemEnergie je graag op de hoogte van alle ins & outs (de speciale app, elektrisch rijden en laden, check van je rijbewijs enz.)

 

Ook actief worden voor LochemEnergie?
LochemEnergie is voortdurend op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Er is werk genoeg, of het nu voor een paar uur per maand is of voor een dag in de week. En er is altijd wel een plek voor jouw talenten. Heb je belangstelling, meld je dan bij Bob Duindam.

 

Bij vacatures zie je naar welke mensen LochemEnergie vooral op zoek is.