Infrarood foto van je woning (aanmelding gesloten)

Komende winter: Gratis infrarood foto van je woning 

 
De aanmelding voor de digitale bijeenkomsten, de infrarood foto's en de bespaarcadeaus is gesloten. We gaan aan de slag met het inplannen van de vele aangevraagde infrarood foto's. Het maken van de foto's kan pas als de weersomstandigheden goed genoeg zijn, naar verwachting tussen november en februari. We houden iedereen op de hoogte.
 
Je staat er niet altijd bij stil, maar er gaat veel warmte verloren door kieren, brievenbussen, slecht geïsoleerde muren enzovoort. Een infraroodfoto maakt met zijn mooie kleurige
plaatjes die lekken heel goed zichtbaar. In deze EnergieBespaarWeken bieden wij je nu een gratis foto aan van de voorgevel van je huis. Je krijgt daarbij een korte uitleg. Als je wilt kan je daarna een afspraak maken met een energiecoach. We verwachten veel reacties, dus meld je nu alvast aan!
 
Wanneer wordt de foto gemaakt?
Het moet koud zijn buiten voor een goed resultaat. Bovendien moet het droog zijn, maar wel bewolkt of donker. Kortom, we hebben goede winterse omstandigheden nodig. De foto's worden (afhankelijk van de weersomstandigheden) tussen november en maart gemaakt. Je krijgt op tijd bericht wanneer we verwachten op pad te kunnen gaan.

Meld je nu alvast aan voor een foto