Energiebespaaractie Viverion

Aanvraag energiebesparende materialen
voor huurders van Viverion

De kosten van stroom en gas stijgen flink. Daarom is het belangrijk om thuis op uw energieverbruik te besparen. Dit is de reden waarom Viverion 300 huurders verrast met een gratis pakket energie-besparende materialen. Viverion doet dit samen met LochemEnergie, de Gemeente Lochem en woningcorporatie IJsseldal Wonen. LochemEnergie voert de actie uit.

Welke energiebesparende materialen?

U kunt kiezen voor LED-lampen, een waterbesparende douchekop, radiatorfolie, tochtstrips en nog veel meer. Per adres mag maximaal € 40 worden besteed.

 

Hoe werkt de actie?
U kunt kiezen uit twee mogelijkheden (beide gratis!):

  • Bezoek door LochemEnergie, voor keuze uit de materialen en hulp bij de plaatsing ervan
    Mail uw postcode, huisnummer en telefoonnummer naar huur@lochemenergie.net, ondervermelding van ENERGIECONCIËRGE. Binnen 3 werkdagen wordt u teruggebeld om een afspraak te maken voor een bezoek aan huis. Tijdens dit bezoek kunt u samen met de vrijwilliger van LochemEnergie kiezen wat het meest zinvol is in uw situatie. Deze vrijwilliger helpt desgewenst ook bij het aanbrengen van de materialen. Let op: hiervoor is maximaal 50 minuten beschikbaar.
  • Een voucher (tegoedbon) ter waarde van € 40, voor energiebesparende materialen
    Vraag deze voucher aan door een mail te sturen naar huur@lochemenergie.net, onder vermelding van VOUCHER. Vermeld in de mail uw postcode, huisnummer en telefoonnummer. U krijgt dan een voucher toegestuurd met uitleg waar u de materialen kunt bestellen. De artikelen worden door vrijwilligers bij u thuisbezorgd.

Geen computer?
Geen probleem. Tot 15 februari kunt u op werkdagen tussen 16.00 en 17.00 uur bellen naar:
06–1898 1819.

 

Vragen?
U kunt uw vragen sturen naar huur@lochemenergie.net. U krijgt antwoord per mail. Wilt u liever teruggebeld worden, geef dit dan aan én vermeld uw postcode, huisnummer en telefoonnummer.

 

Wanneer loopt de actie?
Deze energiebespaaractie loopt nog tot 15 februari 2022.

Wordt u één van de driehonderd huurders die een gratis energiebespaar-pakket krijgt?