ELEKtrip

ELEKtrip is het auto rijden van deze tijd!

ELEKtrip, de nieuwe deelauto service van LochemEnergie, maakt het mogelijk om een elektrische auto te huren in de gemeente Lochem.

Wil je af en toe een auto gebruiken maar vind je een eigen (tweede) auto te duur en niet goed voor het milieu? Dan is ELEKtrip ideaal: de elektrische deelauto! Met ELEKtrip biedt LochemEnergie een mix van nieuwe concepten: private lease, auto delen en emissievrij rijden. Het autorijden van deze tijd!

De auto’s van ELEKtrip

Onze voertuigen zijn stuk voor stuk 100% elektrisch. Het zijn auto’s met de modernste technieken.

Reserveren

Binnenkort komt het reserveringssysteem van ELEKtrip beschikbaar. Hiermee reserveer je super snel een elektrische deelauto. Je ziet direct welke auto vrij is en op welke locatie. Daarna kun je meteen op pad.

Helaas moet je even wachten tot het nieuwe systeem beschikbaar is. Maar je kunt nu al wel een deelauto reserveren! Hoe dat werkt in de verschillende kernen lees je hieronder.

Wilt u nu al een auto reserveren? Dat kan!

Leden van LochemEnergie kunnen een Smart for Two reserveren in Lochem. Kijk voor meer informatie en reservering op de pagina over elektrisch vervoer:

Lochem

Ook in de volgende kernen is een elektrische auto beschikbaar. Neem contact op met de beheerders voor meer informatie en/of een proefrit:

Almen

Gorssel

Eefde