Duurzame stroom en gas

LochemEnergie en Greenchoice

LET OP: tijdelijk geen contracten mogelijk!

Graag vragen we je aandacht voor het volgende. De huidige ontwikkelingen in Oekraïne hebben grote invloed op de energiemarkt. Deze zorgwekkende situatie zorgt ervoor dat het aanbieden van een passend tarief door Greenchoice op dit moment helaas niet mogelijk is. Hierdoor heeft Greenchoice moeten besluiten om tijdelijk geen energiecontracten aan te bieden via de website. Leden van LochemEnergie kunnen op dit moment dan ook geen nieuw contract afsluiten. Mocht je toch op korte termijn een energiecontract willen afsluiten, dan kan dit nog wel telefonisch via de klantenservice van Greenchoice (Tel: 010 302 8988). De klantenservice kan de klant een variabel tarief aanbieden. Leden kunnen tijdens het gesprek aangeven dat ze lid zijn van jullie coöperatie. 

Greenchoice biedt haar excuses aan voor dit ongemak en vertrouwt op je begrip. Wellicht ten overvloede benadrukken wij dat je je geen zorgen hoeft te maken over de continuïteit van Greenchoice. Greenchoice is een financieel stabiel bedrijf met een gezonde, duurzame bedrijfsvoering. Wij houden je uiteraard op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Zodra dit kan maken we het aanmeldproces weer mogelijk.

 

Greenchoice wil lokaal energie opwekken. Net als wij!

LochemEnergie werkt hard aan lokaal opgewekte energie. Greenchoice ondersteunt het werk van burger-energiecoöperaties omdat zij "geloven dat lokale energieprojecten de basis zijn voor een échte overgang naar 100% groene energie". Lees hier nog meer over waarom Greenchoice energiecooperaties zo belangrijk vindt >>>

Wat die steun inhoudt? Op hun website zeggen ze daarover: "We 'poweren' vol overtuiging tientallen lokale initiatieven en energiecoöperaties door het hele land. We geven kracht aan mensen die samen energie op willen wekken. We bieden de coöperatie een scherp inkooptarief voor de stroom. We bedienen de klanten vanuit ons geprezen serviceteam en verzorgen de administratie, waaronder de jaarlijkse uitkering voor deelnemers aan postcoderoosprojecten. Met meer dan 100 aangesloten energiecoöperaties en een uitgebreid partnernetwerk bieden we onze kennis en ervaring om samen écht het verschil te maken."

Wij waarderen de support van Greenchoice zeer om onze mooie gemeente te vergroenen. Greenchoice levert alleen echt groene stroom en gas. Voor het derde jaar op rij is Greenchoice gekozen in de top 3 van meest groene energieleverancier van Nederland. Omdat zij vinden dat de lokale energie opwek de beste weg naar vergroening is, bieden zij leden van energiecoöperaties een zeer voordelig tarief.    Door lid te worden van LochemEnergie helpt u dus Lochem te vergroenen; door klant te worden van Greenchoice heeft u voordelige groene energie en geeft u ons wat extra slagkracht. Win, win, win! Kijk snel wat het aanbod van Greenchoice voor echte groene energie voor u betekent.

Ik kies voor écht groene energie van LochemEnergie/Greenchoice (tijdelijk niet mogelijk)

Bent u een bedrijf, organisatie of een maatschappelijke instelling?

Word zakelijke klant en kies voor écht groene energie van LochemEnergie/Greenchoice (tijdelijk niet mogelijk)

Samen Lochem groener maken?