Elektrip deelauto's: van Renault Zoe tot Tesla

Datum: 
donderdag, 1 november, 2018

Zoveel auto's die zo weinig gebruikt worden. Kan dat niet anders, bijvoorbeeld door auto's op een slimme manier met elkaar te delen. Daar zijn verschillende mogelijkheden voor: een buurtauto, een dorpsauto, een adoptieauto of gewoon los huren... En dat kan met heel verschillende auto's: een kleine maar sportieve Smart, een comfortabele Renault Zoe of een luxe Tesla. Elektrip biedt ze allemaal, 100% elektrisch uiteraard.

Graag nodigen wij belangstellenden uit voor een tweeledige avond. Voor de pauze bieden we concrete informatie en beantwoorden we vragen over hoe het werkt en wat het kost. Na de pauze praten we door met mensen die concreet willen worden. Daarbij willen we onderscheid maken voor auto's met een regionale actieradius (tot 150 km) en auto's met een grote actieradius (150-400 km) zoals de Tesla.

Je bent van harte uitgenodigd op donderdag 1 november om 20.00 in het Stadshuus (Inloop vanaf 19.30 uur). Meer informatie volgt (we hopen dat onze deel-Tesla dan voor de deur staat), maar je kunt je nu al opgeven via info@elektrip.nl