Combinatie duurzaamheidsoplossingen voor bedrijven

Datum: 
woensdag, 30 januari, 2019

Duurzaamheid, je kunt er niet meer omheen, maar hoe pak je dat aan? Op 30 januari organiseert LochemEnergie een informatieavond over maatwerk van duurzaamheidsoplossingen in restaurant De Sluis. En die locatie is niet toevallig.

Wethouder Eric-Jan de Haan neemt eerste laadpaal feestelijk in gebruik

Het echtpaar Dikken – eigenaren van De Sluis – kwamen onlangs met Bart Dik en Yvonne Nieuwpoort van Elektrip*/LochemEnergie in gesprek over een laadpaal naar aanleiding van de laadpalenactie.  Van het een kwam het ander. Door de praktische begeleiding van Bart en Yvonne kwamen zij tot een mooie combinatie van duurzaamheidsmaatregelen die passen bij hun bedrijf: zonnepanelen om de laadpaal van energie te voorzien, watercertificaten om een en ander te financieren en ook een elektrisch bedrijfsbusje dat gedeeld gaat worden met een ander bedrijf in de straat. Ze vertellen er allemaal graag over.  Voor wethouder Eric-jan de Haan van Economie, Mobiliteit en Buitenruimte reden om er ook bij te zijn en de eerste gerealiseerde laadpaal met de laadpalenactie feestelijk in gebruik te nemen**.

Afspraak maken

Op deze avond kan je daarnaast kennis maken met deskundigen van LochemEnergie en met Bart Dik en Yvonne Nieuwpoort als het om praktische begeleiding gaat. Hans Wennekes van de gemeente Lochem is aanwezig als mkb-manager. Er is alle ruimte om vragen te stellen en uiteraard ook om een afspraak te maken bij je bedrijf als je verder wilt praten.

De avond begint om 20.00 uur in restaurant De Sluis aan de Schoolstraat 70 in Eefde. De inloop is vanaf 19.30 uur. Graag een mailtje naar administratie@lochemenergie.net als je erbij bent.