Coöperatief ondernemen met elektrische auto via LochemEnergie?

Datum: 
donderdag, 6 juni, 2019

Wat zou het mooi zijn als de leden van LochemEnergie zouden zeggen "auto rijden is prachtig en belangrijk in onze regio, maar wel met elektrisch vervoer!" en "we gaan  ook de auto zo veel als mogelijk delen".

Het is toch te gek voor woorden dat auto's 95% van de tijd stil staan. Ze nemen veel ruimte in beslag bij je huis of in je straat, ze kosten veel grondstoffen en ze zijn hartstikke duur voor je eigen portemonnee! De provincie Gelderland vindt dat ook en wil elektrisch rijden voor iedereen mogelijk maken door een subsidie op elektrische auto's die gedeeld worden (ingegaan op 1 mei 2019).

Leden van LochemEnergie zijn zich van hun omgeving bewust. En ze zijn actief en creatief. Daar moet toch wat op te verzinnen zijn.

Op deze inspiratieavond hopen we dat er een boel bewuste, actieve en creatieve leden van LochemEnergie bij elkaar komen om een flinke impuls aan dat gesprek te geven: wat kunnen we met elkaar voor mekaar krijgen. Passend bij een coöperatief bedrijf als LochemEnergie/Elektrip. Tonnie Tekelenburg heeft uiteraard ook ideeën, en misschien wel een heel lucratief aanbod. Er wordt op dit moment druk gerekend aan dit voorstel.

Donderdag 6 juni, 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.